Pevačica Rihanna povlači se po sudu zbog tužbe svoje bivše lične trenerke Cindy Percival kako joj nije isplatila ceo obećani honorar, a sada je i sama digla protivtužbu. Dok Cindy tvrdi kako joj 22-godišnja zvezda nije isplatila honorar od 26 hiljada dolara, to jest 1500 dolara na dan za nekoliko nedelja u avgustu i septembra prošle godine, Rihanna vraća lopticu navodeći kako je trenerki platila 24 hiljade dolara unapred, no ona joj taj novac nije vratila nakon što je dobila otkaz.
Rihanna je trenerku unajmila kako bi je motivisala da zadrži dobru kondiciju te kako bi joj napravila režim vežbanja. “U dobroj sam formi jer jako puno vežbam i trudim se, puno trčim, a te kardio vežbe su ključ svega. Imam ličnu trenerku koja sa mnom putuje kada idem na neki veliki događaj. Vežbam svakodnevno, no potreban mi je neko ko će me motivisati jer mi uopšte nije zabavno kada vežbam sama”, rekla je nedavno Rihanna.
Rihanna je trenerku unajmila kako bi je motivisala da zadrži dobru kondiciju te kako bi joj napravila režim vežbanja. “U dobroj sam formi jer jako puno vežbam i trudim se, puno trčim, a te kardio vežbe su ključ svega. Imam ličnu trenerku koja sa mnom putuje kada idem na neki veliki događaj. Vežbam svakodnevno, no potreban mi je neko ko će me motivisati jer mi uopšte nije zabavno kada vežbam sama”, rekla je nedavno Rihanna.