Barbadoška lepotica Rihanna uverena je da je “ljudi smatraju odvratnom jer je uvek tako tiha”. 21-godišnja pevačica rekla je da je stidljiva te zbog toga ostavlja pogrešan utisak. “Teško se otvaram prema ljudima i obično sam jako tiha. Ako nekog ne poznajem, ne govorim puno nego posmatram, a ljudi zbog svega toga misle da sam umišljena. Ljudi pretpostavljaju da sam odvratna kuč**. Ali mislim da nisam. Samo smatram da ne moram biti jako entuzijastična ako nekog ne poznajem”, navela je Rihanna.
Pevačica je nedavno otkrila kako se voli družiti sa pop zvezdom Katy Perry i njenim verenikom Russellom Brandom jer uz njih “umire od smeha”. “Uvek se zezaju i šale. Kad sam s njima jednostavno umirem od smeha. Oboje su urnebesno smešni, a zajedno su još zabavniji”, navela je Rihanna
[You must be registered and logged in to see this image.]
Pevačica je nedavno otkrila kako se voli družiti sa pop zvezdom Katy Perry i njenim verenikom Russellom Brandom jer uz njih “umire od smeha”. “Uvek se zezaju i šale. Kad sam s njima jednostavno umirem od smeha. Oboje su urnebesno smešni, a zajedno su još zabavniji”, navela je Rihanna
[You must be registered and logged in to see this image.]