Rihanna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rihanna

~Dobrodošli na najbolji srpski forum o RiRi~

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Chris Brown: “Napad na Rihannu je naša privatna stvar“

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Maja

Maja
Admin
Admin

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pevač Chris Brown izjavio je da bi voleo da Rihanna ne iznosi u javnost previše detalja o njegovom siledžijskom ponašanju.
Kako je Bravo već pisao, pevačica koja se proslavila hitom „Umbrella“ otvorila je prošle nedelje srce pred novinarkom TV mreže ABC.
„U njegovim očima nije bilo duše. Samo praznina,“ priznala je pop zvezda. „Delovao je potpuno pomračeno. Posmatrajući ga imala sam utisak da ne gledam u ljudsko biće“
„Delovao je kao da nema šta da izgubi ali izgubio je mnogo toga. U tim trenucima on nije bio osoba koja mi je govorila da me voli. To definitivno nije bio taj pogled…“
Kao odgovor na Rihannine optužbe, Chris je za MTV izdao sledeće saopštenje:
„Iako poštujem Rihannino pravo da u javnosti diskutuje o konkretnim događajima od 8. februara, i dalje smatram da svi detalji treba da ostanu naša privatna stvar.“
„Izuzetno mi je žao zbog onoga što sam učinio i prihvatam odgovornost za svoja dela. Zlostavljanje bilo koje vrste uvek je pogrešno. Sve ostalo prepuštam Bogu,“ izjavio je Brown na kraju.

https://rihanna.bosnianforum.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu